неділю, 3 липня 2022 р.

Розмовний клуб українською з Віталіною Ганзиною 2 липня. І соняшник Захиснику України

2 липня відбувся черговий розмовний клуб української мови з Віталіною Ганзиною. Перекладали, вивчали числівники, читали домашні завдання, планували українською і шукали помилки в публічних назвах і рекламних оголошеннях.


 

 
Підписали листівки захисникам України з репродукціями картин воєнного часу Альони Райди, які експонуються в бібліотеці. Зібрали раніше підписані читачами листівки орігами, книги, соняшник в техніці паперопластики, створений бібліотекаркою Антоніною Чух, і поїхали провідати бійців, які знаходяться на лікуванні в одній з лікарень Києва.



Продовження зустрічі в дописі Віталіни Ганзиної:
Сьогодні усвідомлюю, що таке "народна любов"...
Коли додому не встиг приїхати, а тебе "догнали" фото дитячих поробок із підписами, які Захисник розклав на пікселі на ліжку і сфоткав. Бо то для нього - пік щастя і радості."Передайте ж дітям, що передали!" ..Отой соняшник, бачите? - зроблений власноруч ліг до душі більше, ніж те, що ми привезли у пакетах!
Ми з Tana Sribna малесеньку справу зробили сьогодні. З'їздили до військових у лікарню, провідали.
Pavel Kuznetsov , Aleksandra Chirckova , Валюша Ереза - ваш внесок у сьогоднішньому дні був неоціненний! Бо до того, що ми купили з продуктів, одягу було найдорожче - радість людського спілкування, подяка і віра....
Сержант гранатометного взводу роти вогневої підтримки просить..:"будь ласка, поважайте один одного там..жити, радіти, творити не дивлячись ні на що - оце наш обов'язок!"
Народна любов до вас, Герої!
І курси мови провели, звичайно. Як годиться,по суботах.
І лаванда . Чудово!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар