неділю, 10 липня 2022 р.

Мовний клуб з Віталіною Ганзиною та волонтерський вишивальний проект "Сорочка для захисника"

Мовний клуб з Віталіною Ганзиною  в суботу 9 липня. Віддані користувачі і освітяни з Бердянська і Боярки вчили числівники, складали і перекладали речення, ділились улюбленими рецептами з використанням щойно засвоєних знань.
Покращуємо українську щосуботи о 12 годині. Запрошуємо всіх охочих!

Також долучаємось і підтримуємо проект Оксани Поступак "Сорочка для захисника" #сорочкадлязахисника. Спілкуємось за рукоділлям - вишивкою оберегів та сорочок для українських воїнів. Рекомендуємо і видаємо літературу з традиційної вишивки.

Продовжуємо підписувати і передавати листівки на передову.

Долучайтесь до нас!


Ірина Савекіна написала відгук на свой сторінці в фейсбуці:
09.07.2022.
Сегодня на занятии по украинскому языку переводили слова, составляли предложения, некоторые слова у меня не получилось перевести, а некоторые я знала. Читали рецепты на украинском языке. Мне очень понравилось на этом занятии. Была очень хорошая и тёплая атмосфера в библиотеке имени Василия Симоненко.
Фото с субботней встречи в библиотеке имени Василия Симоненко. Большое спасибо за фото Валентине Турчин. У меня вышло четыре моих авторских поэтических сборника стихов благодаря спонсорской поддержке депутатов и моих друзей.

Валентина Турчин так прокоментувала цей день в бібліотеці:

Взяти інтерв"ю у талановитої особистості Виталина Ганзина почерпнути натхнення та вдосконалити свою українську отримати примірник збірки поезій для діточок "Срібна павутинка"з підписом Авторки познайомитися з її творчими учнями (поетами і художниками, до речі) попити каву з невтомною генераторкою нових ідей, завідуючою Бібліотека імені Василя Симоненка Тетяна Серебреннікова отримати абонементський квиток до цієї ж бібліотеки , яка швидше нагадує вулик, сповнений мистецьких проектів впізнати на книжкових поличках збірку про Київ "Як тебе не любити...", де я є співавторкою .
Ось формула успішного інтерв"ю, тобто, насиченого і цікавого дня!
 
 

 


 


Немає коментарів:

Дописати коментар