четвер, 24 серпня 2023 р.

І НЕХАЙ КРАЇНИ СЕРЦЯ НЕБАЙДУЖІ, ЄДНАЮТЬСЯ ДОБРИМИ ТА СВІТЛИМИ СПРАВАМИ!


Перемога та усі великі успіхи нашої держави складаються з досягнень кожного небайдужого українця, як безліч річок і потоків зливаються в один могутній Дніпро.

З нагоди Дня Незалежності України наша бібліотека долучилась до державних урочистих заходів та відвідала з подарунками поранених бійців, що перебувають на лікуванні в одному з медичних закладів Києва.
Невтомними творчими руками Антоніни Чух, Олени Гейко, Лариси Гарбар були створені та вручені нашим Захисникам талісмани - обереги: штучні квітки бавовни, як символ нашої визвольної війни і військових успіхів українських воїнів та патріотичні ляльки мотанки. Ці маленькі представниці давньої української культури є символом нескореності і душі України, що допомагають підтримувати ЗСУ та оберігати наших військових. Ми з колективом знаходимо силу в нашому корінні, яке міцно тримає нас на своїй землі.










Сьогодні кожна людина зрозуміла вагу свята Дня Незалежності. Ми говоримо про нашу історію, спадок, майбутнє…Переконані, ми повернемо всі землі і відбудуємо зруйноване. Але єдине, що ми не зможемо зробити - це повернути до життя загиблих Захисників, які віддали найцінніше, щоб мати можливість далі жити, працювати і відбудовувати Україну. Тому обов’язок кожного з нас - підтримувати бійців, які борються за нашу спільну справу.
Тож бажаємо Україні процвітання, Українській армії наснаги, пораненим - духовного оновлення і відновлення, усім українцям - миру і свободи!

Покладаємось на успіх наших спільних дій, які єднають нас та зміцнюють державу!

Творімо історію під знаменням рідного прапору!

З Днем народження, Країно!




Немає коментарів:

Дописати коментар