суботу, 26 серпня 2023 р.

"ЗЦІЛЕНА ТВОРЧІСТЮ..."

У День Прапора та напередодні Дня Незалежності України у нашій бібліотеці відбулась презентація збірки поезій Поліни Лучко «Зцілена творчістю» у дивовижному музично - сценічному супроводі театру «Зарево», який авторка заснувала три роки назад. Ми недаремно зустрілись з творчістю поетеси саме у ці знаменні державні свята. Бо саме такі патріотичні заходи формують та зміцнюють незалежність України.

Поліна Лучко народилась 10 листопада 2003 року в Бородянці. Навчалась акторської майстерності в театральних студіях, наразі навчається в КНУТКІТ на факультеті режисури драматичного театру та очолює театр «Зарево», де навчає дітей від 6 до 18 років.


Поліна Лучко є автором збірки поезій «Омріяна поезією», в якій розкрила свою любов до життя, щастя і природу та книги «Зцілена творчістю». Це друга збірка віршів Поліни, в якій авторка описує воєнні часи, ділиться теплом своєї душі та любовʼю до українського народу Незалежної країни.

«Пишу про біль, любов, надію й віру,

І кожне слово народжую з душі.

Ви, читачі, моє натхнення й сила!

Завдяки вам, живуть мої віршІ...

Хай не пройдуть мої слова повз вас,

Торкніться серцем, зазирніть в рядки,

Омріяна поезією в мирний час,

І нею ж зцілена у темний час війни...

Прийміть вірші такими, які є,

Бо ми невинні, що війна прийшла...

Читайте й пам'ятайте головне:

В ваших руках не книга, а душа!»

Війна торкнулась творчості Поліни Лучко, в якій народилися нові поетичні рядки. Поезія - слово, поезія - пісня, поезія - вільна душа, поезія- сила, що надихає тих, хто тримає зброю та захищає нашу країну. Кожен вірш, кожен рядок, кожне слово - це вже частина Української історії.

Дякуємо Поліні Лучко та її талановитим вихованцям театру «Зарево» за зустріч з глибокою душевною поезією, на якій вони доторкнулись до кожного небайдужого серця своїм літературно-мистецьким словом. Дивовижний синтез музики, слова та дії…










3 Днем Незалежності України! Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в імʼя процвітання нашої вільної, свободолюбної Батьківщини!

Немає коментарів:

Дописати коментар