суботу, 4 листопада 2017 р.

Крилате відлуння Тетяни Винник в бібліотеці на Антоновича, 25

 26 жовтня письменниця і журналістка Тетяна Винник зустрічалась з учнями 2-го класу спеціалізованої школи ім. Т. Г. Шевченка №112 з поглибленим вивченням іноземних мов. Читали захоплюючу повість «Відлуння нашої хати». В ній розповідається про дівчинку Даринку, якій було сумно самій, тому вона дуже хотіла братика. Допомагали головному герою Талалайку шукати синоніми і розмовляти приказками. Знайомились з новим числом журналу "Крилаті", де так приємно читати вже відомих і знайомитись з новими авторами, які пишуть для дітей, виконувати завдання і готуватись до... Миколая і Різдва. Обговорювали мультиплікаційний фільм, створений за казкою Тетяни Винник і спілкувалися. А ще влаштували автограф-сесію і засипали гостю питаннями. 

Для довідки. Тетяна Винник співпрацює із благодійним проектом "З любов"ю до дітей" (на казки Тетяна зроблені мультфільми для дітей). Є однією з організаторів фестивалю для дітей-сиріт та дітей зі складними життєвими обставинами "Теплі долоні", організувала Благодійну акцію "Теплі долоні" – зібрання бібліотечок для шкіл у зоні АТО та курує ініціативну групу літературно-мистецького фестивалю "Територія Гоголівка. Перезавантаження" та інші культурно-просвітницькі акції.

Поза сумнівом, можливо окрилено читати, коли залюблює в книгу і літературу така людина, як письменниця і редакторка пригодницького журналу для дітей Тетяна Винник. Національна спілка письменників України в особі Тетяни має потужну рушійну силу для поширення читацької зацікавленості сучасною українською літературою.
***************************************************
Зустріч відбулась в рамках бібліотечного проекту "Українські письменники - дітям!", який відкритий для письменників і поетів, редакторів, істориків та краєзнавців, яких запрошуємо до нашої бібліотеки спілкуватись зі своєю читацькою аудиторію. Долучайтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар