суботу, 4 листопада 2017 р.

Зустріч з Надією Метзгер і її двома романами

27 жовтня Надія Метзгер презентувала роман «Укулеле» учням 6 класу медичної гімназії №33. Говорили про непрості речі: торгівлю людьми, наркобізнес, секти, міжетнічні конфлікти, заздрість, вірність, дружбу в різних життєвих обставинах підліткового віку; дізнавались про реальних героїв книги, про подорожі в Індію, мрії і матеріалізації бажань. Учні питали про німецькі школи і чим вони різняться від українських, бібліотекарі запитували про бібліотеки біля озера Боденського. Приємна співрозмовниця, пані Надія поділилась доброю новиною про ймовірну екранізацію книги. Від усієї душі щиро зичимо швидкого здійснення задуманого. Запрошуємо читати дві книги роману "Укулеле" і роман для дорослих "Вершини зустрічають сонце першими" в нашій бібліотеці на Антоновича, 25!

В мережі facebook пані Надія написала: "Щиро дякую працівникам бібліотеки ім. В. Симоненка за організацію презентації, за цікавлення моїми творами. Особлива подяка школярам за живу дискусію, за запитання, за подарунки і тепло ваших сердець."


Зустріч з Надією Метзгер відбулась в рамках бібліотечного проекту "Українські письменники - дітям!"  за ініціативи Люсьєни Шум. Вчергове фонд нашої бібліотеки поповнився новими книгами від благодійного фонду "Бібліотечна країна". Висловлюємо велику читацьку подяку за новинки!

Немає коментарів:

Дописати коментар