неділю, 26 лютого 2017 р.

День, сповнений нових книжок для наших читачів!

В день народження Лесі Українки -- 25 лютого -- ми отримали посилку від видавництва "Комора" з книгами для обмінного фонду бібліотеки. Ходіть читати Лесине і про Лесю в бібліотеку, яка знаходиться зовсім поруч її київської адреси. Тому питайте книжки, наприклад, так: «Видатні люди з нашої вулиці. Леся Українка»


Для довідок:

Музей Лесі Українки в Києві знаходить у будинку № 97 по вулиці Саксаганського, а бібліотека ім. В.А.Симоненка для дітей -- на розі вулиць Саксаганського і Антоновича



Далі нас чекала книжкова виставка "Київська весна, на яку запросила Марія Морозенко до стенду ВЦ "Академія" на автограф-сесію нової повісті "Я закохалась". Було солодко буквально і сердешно емоційно. Є в цій книзі вигадливо оформленій книзі сучасне життя підлітків і те, що "болить", "чіпляє" і "зачіпає", думки про Україну, романтична історія про родинну вишиванку і навіть краєзнавча замальовка лівобережного Києва... З понеділка рекомендуємо два примірники книги нашим читачам середнього і старшого шкільного віку, а також батькам, які хочуть краще розуміти своїх дітей і не бояться згадати свої шкільні роки і ... перше кохання.


Стрічались, говорили про нові книги та планували наступні зустрічі з Аркадієм Музичуком, Анатолієм Грищуком, Володимиром Біленком, видавництвами "Академія", "Апріорі" та "Задруга"
 


Ввечері відбулось відкриття десятої в Києві "Книгарні Є" на вул. Васильківській, 34, де мали щастя поспілкуватися з Ірен Роздобудько, отримати автограф в нові книги, зокрема "Тут і тепер" видавництва "Нора-Друк" та "Подвійна гра в чотири руки" видавництва "Клуб сімейного дозвілля", щоб вже завтра пропонувати їх нашим читачам.

Тому приходьте до бібліотеки, в нас завжди є що читати!

3 коментарі:

  1. Круто, друзі! Як завжди - сучасно і креативно! Колеги бібліотеки №15 дякують вам за книги та інформацію.

    ВідповістиВидалити
  2. У вихідний день, як завжди, працюєте натхненно і результативно для любих читачів та розвитку сучасної бібліотеки! Помітно як міняється сприйняття бібліотеки дітьми, а через них і батьками. Дякую! Ви найкращі!

    ВідповістиВидалити