пʼятницю, 22 грудня 2023 р.

РІЗДВЯНОЮ СТЕЖКОЮ ДО ЩАСТЯ І ДОБРА!

Хочете дізнатись секрет вдалого свята?! Він елементарний: усе в наших руках! Навіть маленька деталь може зробити світ навколо чарівнішим і казковішим. Тож додамо до Нового року трішечки святкової магії.
У нашій бібліотеці вже панує чарівна та творча атмосфера зимових свят. На вас чекає книжкова виставка «Різдвяною стежкою до щастя і добра», загадування своїх побажань Святому Миколаю у майстерні листів «На Миколая просимо дива», жартівливо - літературні вікторини «Різдвяно - новорічний коктейль» та створення новорічного декору на майстер-класах «Настрій грудня», що проводять наші Бібліофеї. У нас ви зможете створити осяйні ялиночки, ялинкові прикраси з паперу, візерунки на вікна, символ 2024 року - Дракончика, сніжинок-балеринок та рясні паперові снігопади.











От би затримати бентежне відчуття свята якнайдовше! А знаєте, є один секрет! Продовжити новорічну ейфорію допоможе зимова фотосесія, зроблена у нашій бібліотечній фотозоні «Різдвяно - новорічні історії». Це ще один привід приємно провести час та отримати казкові світлини на згадку.









Впевнені, наші ідеї подарують дітям гарний настрій та додадуть святу чарівності.
Бажаємо успіхів та натхнення у створенні маленьких чудес!


Немає коментарів:

Дописати коментар