суботу, 30 грудня 2023 р.

НА КРИЛАХ МРІЇ В НОВИЙ РІК...

На календарі - останні дні грудня, а це означає, що скоро настане 2024 рік. 2023 рік для України був нелегким та трагічним. Але попри все, новорічні дні сповнені магії і подарунків. Серед тяжких часів українці знаходять сили, щоб жити, творити, допомагати і дарувати тепло оточуючим.
Ось і ми отримали від чарівника гарного настрою та користувача нашої бібліотеки чудовий символічний дарунок - іграшкову копію найбільшого літака в історії авіації Ан - 225 «Мрія», який став символом незламності і технологічного прогресу України.


Мрія - це завжди щось велике та могутнє. Тому не дивно, що найбільший і найпотужніший транспортний літак у світі Ан-225 назвали саме «Мрією». Сконструйований у Києві на заводі «Антонов», наш унікальний гігант був по-варварськи розбомблений російськими окупантами у війні 2022 року. Він настільки великий, що відстань, яку здолав під час першого перельоту літак братів Райт, менша за його вантажне відділення. Чого він тільки не возив: вантажі й космічний корабель, і навіть найвищу у світі виставку живопису в ньому показували. Потрапив літак і в американський кінематограф. У всіх аеропортах, куди прибувала «Мрія», збиралися тисячі людей, аби побачити, як цей дивовижний літак сідає чи злітає. На його рахунку - 240 світових рекордів. Відчуваємо гордість, що він народився саме в Україні.

Мрія - це частина нашого життя, що робить його наповненим. Завдяки мріям люди здатні робити щось неможливе і неймовірне. У кожної людини власні мрії, але вся Україна мріє про мир та перемогу. Українці довели світу, що готові відстоювати свою мрію і не готові поступитися.
Тож на крилах мрії рухаємось до Перемоги!
А літак ми відбудуємо! І це буде нашою наступною мрією.
Ми ж вкотре переконалися, що найприємніший подарунок на Новий рік - це люди, які дарують тепло.

Колектив нашої бібліотеки щиро вітає вас з Новорічними днями! Від усієї душі бажаємо благополуччя, тепла, любові, казкового настрою та книжкової мудрості!

Нехай прийдешній Новий рік виконає головну мрію мільйона українців - принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир. Нехай всі сімʼї воззʼєднаються, а Україна процвітає!

Переможемо!

Слава ЗСУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар