субота, 25 травня 2024 р.

У ПОШУКАХ БІБЛІОТЕЧНИХ СКАРБІВ!


З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу колектив нашої бібліотеки провів для вихованців КМКЦ «Трамплін» пізнавально - ознайомчу екскурсію «У пошуках бібліотечних скарбів».
Наші гості поринули у неймовірний книжковий світ, пригадали основні правила користування бібліотекою та вчилися шукати надзвичайні скарби - свої улюблені книги.
Завдяки змістовній екскурсії у бібліотечному просторі присутні отримали позитивні емоції, покращили навички спілкування та поповнили свій багаж знань.
А наостанок колектив нашої бібліотеки отримав Подяку від педагогів Центру «Трамплін» за співпрацю, за активну громадську позицію та за вагомий внесок у розвиток і життя їх вихованців.
В свою чергу, ми хочемо відзначити активну роботу та висловити слова вдячності соціальному педагогу центру - Наталія Паламарчук за високе служіння обраній справі. Невтомною працею і турботою Ви відкриваєте таланти вихованців, грієте їх серця та даруєте їх очам вогники запалу та захопленості!

Немає коментарів:

Дописати коментар