понеділок, 6 травня 2024 р.

"ПОГЛЯД" - ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА КАРТИН ПОЛІНИ МАРЧУК.

У нашій бібліотеці відкрито виставку картин Поліни Марчук «Погляд».
Поліна Марчук (2010р.н.) - вихованка Клуб "Райдуга" (керівник - Таня Золотухина), володарка Всеукраїнського рекорду у галузі мистецтв «Янголи добра», фіналістка Міжнародного мистецького конкурсу «Українська міфологія».
Роботи юної художниці виставлялись у Національному заповіднику «Софія Київська» на виставці «Брати наші менші», а також на фестивалі «Княжа родина - відомі українські жінки очима дітей» та на Міжнародному фестивалі дитячої молодіжної творчості та педагогічної інновації.
Картини Поліни Марчук знаходились у приватній колекції відомої української співачки - Ніни Матвієнко. Автопортрет співачки, створений юною художницею по мотивам українського бароко, теж виставлявся в Софії Київській на ряду зі світовими шедеврами.
Тож відкриваємо для себе радість творчості, насолоджуємось власним стилем і самовираженням художниці, сПОГЛЯДаємо красу і добро, представлені авторкою у творах мистецтва та генеруємо позитивні емоції і світосприйняття.

Вітаємо Поліну Марчук з відкриттям виставки та бажаємо, щоб кожен день надихав художницю на нові шедевральні творіння, щоб серце постійно співало і наповнювалось натхненням!
Запрошуємо до перегляду.
Виставка діє протягом травня.

Немає коментарів:

Дописати коментар