неділю, 12 лютого 2017 р.

Зустріч з Оксаною Давидовою та журналами видавництва "Мамине сонечко"


Морозного 7 лютого в бібліотеці сяяло улюблене видавництво періодичних видань для дітей 1-12 років "Мамине сонечко" в особі автора і відповідального редактора журналів видавництва, а саме "Маленька фея та сім гномів", Маленький розумник", "Вигадуй, думай, грай" і "Героям слава! Розповіді для дітей про героїв фронту і тилу"  Оксани Давидової.






 Учні 3-го класу НВК "Славута" захопились спілкуванням з гостею,  читали та обговорювали розповідь "Розвідник Дніпро і геройський пес Трофей".  Мандрували сторінками спецвипуску "Незалежність України", де кожна дитина, вчитель і бібліотекар)) знаходять прості і зрозумілі пояснення, факти та історичні довідки про Україну. Далі гралися і читали  оповідання "Пожежа в потязі" про чорно-рудувату собачку на ім'я Пожажердіна Пенелопа Дженіс Джоплін. Сміялися, спілкувались і брали автографи у автора. І, звісно, фотографувалися напам'ять.



Про зустріч з бібліотеці Оксана Давидова написала в мережі facebook:
А знаєте, де я вчора була? В бібліотеці ім. В. А. Симоненка для дітей. І зустрічалася там з розумахами із НВК "Славута". Говорили, читали та розповідали про свої мрії. Особливо мені сподобалося, коли діти кричали: "Ще! Ще почитати! "Дякую за запрошення!)))

Запрошуємо читати, навчатись та гратися з періодикою видавництва "Мамине сонечко" в бібліотеці, а також звертатись на сайт видавництва  feya.net.ua

*****************************************************
Бібліотечний проект "Українські письменники - дітям!" триває, і ми запрошуємо письменників і поетів, редакторів, істориків та краєзнавців до нашої бібліотеки спілкуватись зі своєю читацькою аудиторію. Долучайтесь! 

Немає коментарів:

Дописати коментар