понеділок, 6 лютого 2017 р.

Спілкуємось і будуємо відносини мудро з Оленою Гончаровою




4 лютого в бібліотеці відбулась презентація книги «Жінки: будуємо відносини мудро», яку провела автор, Олена Гончарова, письменниця, журналістка, експерт з особистого росту, керівник проекту «Мрій і досягай». У формі інтерактива Олена оповідала про книгу, співала українські пісні. Гості та друзі долучались словом, поезією, піснею. Це і співачка та відеоблогер Анна Крос з дочкою, одиннадцятикласницею Ярославою Мічковською, керівник шоу-балету "Кавказ" Ніджат Мирзоєв, колеги по журналістському цеху, друзі та користувачі бібліотеки. Захід автор висвітлила на starlife.com.ua. Також Олена Гончарова подарувала кілька примірників книги бібліотеці і пообіцяла провести презентації в інших бібліотеках ЦБС Голосіївського р-ну м.Києва.


Окрасою зустрічі стала виставка вишуканих прикрас Ольги Остроумової з Краматорська «Життя потребує милосердя», яку представила Ніна Локоть, керівник соціокультурного проекту для людей з обмеженими фізичними можливостями та ВПО "З любов'ю до життя".

Ярослава Мічковська читає Василя Симоненка на презентації книги тут







2 коментарі:

  1. Цікаві особистості,творчі надбання, нові знайомства змережили надзвичайну атмосферу зустрічі. Гарний був день!Дуже красномовні світлини!
    Ваша бібліотека - осередок доброти, тепла, мудрості та світла.
    З любов"ю до життя...
    Мрію завітати в гості!

    ВідповістиВидалити