четвер, 23 лютого 2017 р.

Психологічний тренінг "Поверни собі Себе" з Тетяною Сіренко та ГО "Українська Жіноча Варта"

У співпраці з ГО "Українська Жіноча Варта" 18 лютого в бібліотеці  пройшов психологічний тренінг "Поверни собі себе", який провела Тетяна Сіренко – дипломований психолог, психодрама-практик сертифікований Європейським інститутом психодрами (PIFE, Німеччина). Психолог представництва міжнародної організації «Право на здоров’я», спеціаліст по роботі з травмами насилля та спеціаліст по роботі з втратами.













На сайті uzv.org.ua є пост-реліз:
"Учасники тренінгу змогли ознайомитись з різноманітними практиками відновлення енергії, відчуття свого тіла, активного відпочинку, повернення до творчості та цивільного життя. Адже не секрет, що саме в громадській волонтерській спільноті за останні три роки масово зустрічають випадки «емоційного вигоряння», набуття синдрому хронічної втоми, наслідки ПТСР, поширюються серцево-судинні захворювання.

Відчуття сигналів свого тіла та відновлювальні практики – це перша ступінь психологічної реабілітації, яка дає можливість активним небайдужим патріотам повертатись до роботи та громадської діяльності.

Цього разу заняття пройшли динамічно, весело, в приємній атмосфері довіри і взаєморозуміння.

Всього в цьому напрямку Українською Жіночою Вартою заплановано чотири тренінга різних аспектів психологічної підтримки волонтерів. Після проходження всіх занять учасниці зможуть ділитись набутими знаннями з колегами по волонтерській роботі, чи із своїми «підопічними»."

Раніше в бібліотеці прошло заняття з домедичної допомоги від “Paramedic Fox” Українська Жіноча Варта (м. Харків)

Немає коментарів:

Дописати коментар