середу, 6 березня 2024 р.

НАС ЄДНАЮТЬ ДУМИ КОБЗАРЯ!

На початку весняної пори ми вшановуємо Великого Кобзаря, світоча українського народу - Тараса Шевченка.
Сповнені любовʼю до рідної землі, прагненням зробити життя українців гідним, з натхненням звучать слова Тараса і сьогодні, коли Україна змушена захищати власний дім - незалежну, демократичну, суверенну державу.
До 210-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка з метою поглиблення знань дітей про життєвий та творчий шлях великого Кобзаря і проявлення любові до краси поетичного слова у нашій бібліотеці для учнів 4-го класу Медичної гімназії 33 м.Києва було проведено літературний захід «Нас єднають думи Кобзаря».
Бібліотекарі розповіли про нелегке життя Кобзаря, співали пісні на вірші поета та дивились сучасну і стильну анімацію «Як Тарас Шевченко став зіркою».
 З натхненням діти декламували вірші Шевченка, передаючи емоції та почуття Великого Кобзаря.
Присутні на Шевченківському святі не просто вшанували памʼять поета, але й відчули, як через його твори у виконанні маленьких патріотів випромінюється любов до України, народу, рідної мови.

Наостанок, бібліотекарі провели для дітей майстер - клас з виготовлення української сорочки з паперу під назвою «Україна Шевченкова квітне, бо вишивана у неї душа!»
Тож, нехай святе Шевченкове імʼя обʼєднує нас усіх задля щасливого
майбутнього рідного народу!
Шевченко закликає - Україна перемагає!

Немає коментарів:

Дописати коментар