суботу, 16 березня 2024 р.

"ТА НЕОДНАКОВО МЕНІ..."

«...Нам випав час мужності, час патріотів -
Іще не закінчено бій!
Від ворога, щоб Україну звільнити,
Вдягають сини однострій.
Хай будуть у вас щастя, доля і слава,
Й незмінна висока мета!
Всіх тих, хто стоїть в обороні держави,
Народ український віта!»
(О. Полянська)

Щороку 14 березня в Україні
відзначається День українського
добровольця. Ця пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Сьогодні добровольцями є всі, хто відчуває вільний поклик до захисту України. Потужна підтримка Збройних Сил усім народом України, волонтерський рух, згуртованість усіх людей - це наші передумови Перемоги та звільнення країни. Зараз, коли окупанти ще на нашій землі, ми маємо захищати кожен метр, кожну частинку нашого українського серця та української душі...

З 13 по 20 березня 2024 року до Дня українського добровольця у нашій бібліотеці експонується книжкова виставка «Та неоднаково мені…»
Виставка включає матеріали, які прославляють звитягу та героїзм захисників Вітчизни і знайомить з літературою, яка детально описує супротив української нації проти ворога впродовж багатьох століть.

Тож вшановуємо величезний подвиг добровольців! Ми маємо обовʼязково
Перемогти і присвятити цю Перемогу насамперед усім тим, кого вже немає поруч.
Честь і шана вам, Герої-добровольці!


Пишаймося кожним і кожною!

Немає коментарів:

Дописати коментар