суботу, 6 квітня 2024 р.

КРАСА ВЕСНИ - ЦЕ ТВОРЧОСТІ НАТХНЕННЯ!


Весна починається з ласкавих сонячних промінчиків, зі співу гомінких птахів та струмочків, появи яскравих весняних квітів... І кожна така мить оновленого життя надихає рухатись вперед, творити, жити по новому…

Життя нашої бібліотеки, як сама весна, постійно народжує нові творчі ідеї та культурно-мистецькі події.
А вихованці КМКЦ «Трамплін», натхненні подихом весни, радо презентують свої яскраві роботи у техніці діамантова мозаїка на нашій бібліогалявині.

Так, 4 квітня у нашій бібліотеці в рамках проєкту «Культура без барʼєрів» відбулась творча зустріч «Краса весни - це творчості натхнення!», на якій презентували виставку картин вихованців КМКЦ «Трамплін» - «Птахи із вирію летять! Земля їх квітами стрічає!». Також на зустрічі бібліотекарі розповіли цікаві факти про матінку-природу та чарівну весняну пору року. Присутні слухали авторську поезію весни у виконанні вихованця центру - Олександра Шаєва, брали участь у вікторині «Відгадай птаха за голосом», а також у майстер-класі «Птах щастя», які підготували бібліотекарі. На створених паперових пташках, вихованці КМКЦ «Трамплін» писали свої побажання. Тож впевнені, що наші птахи принесуть Україні на крилах мир.











Кульмінаційним моментом заходу стало нагородження учасників почесними грамотами за активну участь у культурно-мистецькому житті нашої бібліотеки.








Творчі здобутки користувачів бібліотеки- це наша спільна радість і перемога!

Весна утверджує життя!




Немає коментарів:

Дописати коментар