вівторок, 23 квітня 2024 р.

БЕЗПЕКА ТВОГО ЖИТТЯ.

Відомо, що найдорожчий скарб людини - це її власне життя і здоровʼя. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до
втрати як здоровʼя, так і життя. Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів культури, освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактично-інформаційна робота дає можливість виховувати у дітей уміння діяти в небезпечних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обовʼязки.

 22 квітня, в рамках Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні, у нашій бібліотеці відбулась зустріч вихованців КМКЦ осіб з інвалідністю «Трамплін» з фахівцями Патрульної поліції м. Києва.
На тематичній зустрічі під назвою «Безпека твого життя» присутні більше дізнались про обовʼязки поліцейських, їх основні принципи роботи, ознайомились з екіпіруванням і формою сучасних поліцейських.
 Особливу увагу було приділено правилам безпечної поведінки на вулиці та в соціальних мережах, а також з метою підвищення рівня культури поведінки на дорогах - Правилам дорожнього руху. Присутні з цікавістю пригадали елементи безпеки та дорожні знаки.
А наостанок охочі мали змогу задати запитання поліцейським та зробити фотографії на згадку зі справжнісінькими поліцейськими.
Ми дякуємо поліцейським за змістовну, корисну інформацію та за високий професіоналізм. Впевнені, що отримані знання під час занять, допоможуть кожному.

До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар