понеділок, 6 лютого 2017 р.

З книги відгуків


Нещодавно молода мама Валентина Уварова  написала  про нашу бібліотеку, і цим дописом нам не вистачає скромності не поділитися:

На днях я була в казці! Кажу так тому, що звичайною бібліотекою це місце не назвеш. Бібліотека ім. В. А. Симоненка для дітей ЦБС Голосіївського району м. Києва, саме про неї йде мова. Для мене бібліотека - це схема "записався-взяв книжку-приніс назад" і все (якщо затримав-ще й дзвінок повернути). Але тут все по-іншому, це така маленька, але дуже затишна кімната, де проходять різні зустрічі, майстер класи, розповіді, ігри та інш. І це все для діток, для того, щоб привернути їх увагу до Книги. Дуже дякую чарівниці Тетяні Серебренніковій за такий теплий прийом. І чекаємо на наступну зустріч з нетерпінням!!! Дуже рекомендую друзям завітати і познайомитись з цією чудовою бібліотекою!


 

  

Фото: Валентина Уварова 

2 коментарі:

  1. Повністю підтримуємо і приєднуємось да таких теплих і щирих відгуків, дорогі колеги! Знаємо, що тільки завдяки здруженому колективу та спільним злагодженим діям можливо творити казкові чудеса для дітей та дорослих, прищеплювати любов до книги, надавати можливість малечі проявляти свої таланти і плекати у них почуття щирої любові до рідної культури, мови, до країни, в якій вони живуть! Бажаємо і надалі вам сили і наснаги у своїй благій діяльності!!! З повагою - колектив бібліотеки №15.

    ВідповістиВидалити