неділю, 12 лютого 2017 р.

Зустріч з Оксаною Кротюк. Про найкращу землю і кращу дитячу літературу

8 лютого у бібліотеці звучало українське слово з вуст і книжок знаної української дитячої письменниці, члена Національної спілки письменників України Оксани Кротюк. Учні першого класу спеціалізованої школи №44 з поглибленим вивченням англійської мови слухали і читали, бавились і балувались, співали абетку і грались в пальчикові ігри. І все тому, що якісна українська літертура достукається до кожної дитини, і такими є книги Оксани Кротюк: "Найкраща земля", "Абетка", "Веселі єноти", "В зоопарку", "Чорне море й синій кит", "Чап-чалапу, гусоньки!", "От би мені коника" та ін.

Ми знаємо Оксану Кротюк з числених періодичних видань для дітей («Пізнайко», «Ангелятко», «Крилаті», "Мамине сонечко", ін.) та як редактора журнала "Малятко". 

Втішно, що твори Оксани Кротюк рекомендовані Міністерством освіти і науки України до вивчення в початковій школі; з ними можна ознайомитись в хрестоматії. Послухати, як Оксана Кротюк читає свої вірші, можна на abetka.ukrlife.org

Наша бібліотека та юні читачі отримали в дарунок чудові книги Оксани Кротюк з автографом і ще кілька -- для тих бібліотек, кому особливо потрібна українська книжка сьогодні. Дякуємо від всієї бібліотечної спільноти! 

***********************************************************************************************************************
А ще нагадуємо, що зустрічі з сучасними авторами відбуваються в рамках бібліотечного проекту "Українські письменники -- дітям!" Ласкаво просимо до бібліотеки ім. В. А. Симоненка для дітей!

5 коментарів:

  1. Дякую вам, друзі, за це прекрасне, таке багатогранне спілкування. Ви надзвичайно творчі у своїй праці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви нас надихаєте! Приходьте, пишіть, видавайте Книгу, ми її популяризуватимемо!

      Видалити
    2. Дякую! Свіжа книжка на підході. Вона розповідатиме дітям про весняні народні традиції. Крім того, у ній будуть творчі забави, щоб не тільки читати, а й перейняти щось цікаве з народних умінь. Називатиметься книжка "Прилетіла пташечка". Прилетіти з друкарні ця пташечка має на початок весни. Ви перші, кому відкриваю таємницю :)

      Видалити
    3. Че-ка-ти-ме-мо ластівочки!))Дякуємо за довіру!

      Видалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити