середу, 1 лютого 2017 р.

Заняття з домедичної допомоги з “Paramedic Fox” Українська Жіноча Варта (Харків)

28 січня в бібліотеці пройшло заняття з домедичної допомоги, організоване ГО "Українська Жіноча Варта". Питання-відповіді й практичні поради, і тренування, як поводити себе при пораненні, переломі, інфаркті, інсульті, правила поведінки і ази реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію, в якій треба надати першу допомогу постраждалому: теракт в мирному місті, техногенна аварія, дорожньо-транспортна пригода, побутовий нещасний випадок тощо.

Проводили заняття інструктори-парамедики з “Paramedic Fox”- Українська Жіноча Варта (Харків), учасниками були військові, волонтери, туристи, лікарі, вчителі й бібліотекарі, які щодня працюють з дітьми та молоддю і мусять бути готовими до різноманітних ситуацій; аудиторія задавала багато питань, жваво обговорювала вміст аптечок різного призначення й  активно ділилась досвідом. День промайнув як одна мить. Учасники отримали сертифікати та методичні посібники, а, найголовніше,  багато знань, які можуть зберегти життя.

Новина на сайті uzv.org.ua

4 коментарі:

  1. Техніка безпеки в бібліотеці в тому числі. І як можна травмуватись книжкою чи стелажем, і що за зброя -- вогнегасник... було дуже цікаво!

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці, дорогі колеги! Як у вас усе жваво, цікаво та корисно! А головне - можна отримати дуже потрібні знання і практиктичні навики.

    ВідповістиВидалити
  3. Так заняття потрібно проводити в кожній організації, зокрема і в усіх бібліотеках. Це просто життєво необхідно...

    ВідповістиВидалити